Det händer inte …

Bild från köket efter att en kastrull med smör har fattat eld.
Bränt kök

Jag har ingen brandvarnare för det händer inte mig. Det kan bara inte hända för att jag är en notorisk spiskollare, i dörren vänder jag om och kollar plattor och ibland vänder jag och cyklar tillbaka när jag är på väg till jobbet.

Nu hände det när jag var nere i bastun. Glömde bort stekgrytan med smöret som dessutom inte kan ha stått på 1 utan på något högre, troligtvis 6.

Köket är bara att slänga ut och resten måste målas och tapetseras. Jag är tacksam för att jag inte ställde till med en större brand på grund av mitt slarv. Ett stort tack till mina uppmärksamma grannar i gula huset.

Vad har jag lärt mig av detta?

1. Gör bara en sak åt gången
2. Skaffa brandvarnare.
3. Tro aldrig att det inte händer dig.

Kolla din hemförsäkring. Min betalas via autogiro så det kan jag inte glömma.

1 svar på ”Det händer inte …”

Lämna en kommentar