Vem läser bloggar?

Jag har försummat denna blogg men nu skall jag städa upp här. Nytt tema och nya inställningar att jobba med.

Vem läser bloggar?

Den här bloggen har aldrig varit något klickbete, mest för min egen skull och något som blev till efter att webbsidor blev helt ute som publiceringsverktyg. Jag har haft webbplatser i någon form sedan algonets gamla dagar. Ibland tycker jag att det hade varit värt att spara alla som någon form av internethistoria.

I dag läser internetanvändare bara Facebook och lägger man inte länkar dit så är man i internets blinda fläck.

Det är mycket som skrivs om Facebook, Cambridge Analytica och SCL Group. Folkstormen pågår men när den ha bedarrat kommer vi att kolla Facebook efter de senaste uppdateringarna.

Jag envisas med att hålla den här bloggen vid liv.

Lämna en kommentar