Voi voi mie

skinnet förlorar sitt hår i strömmen
ögon speglas i vågblixtar
hettan i solen
när är jag framme
din röst
sände mig på denna resa
korparnas röster i schamanträdet
voi voi mie …

Den har legat ute på poeter. se men nu skall sajten läggas ner. ”Det har blivit för många hårda ord, för många hotfulla mail/meddelanden till mig själv och till många andra, och nu även för många som ringer hem till mig och min familj.” meddelar redaktionen.

Vad är det för märklig värld vi lever i där de som hotar och trakasserar far omkring likt cyberrymdens djävlar.

en dag loggar jag ut för gott
möt mig i skogen
ansikte mot ansikte
bortom tangentbord

anonymitetens skärm
kan inte skydda dig
du skall få känna
min andedräkt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *