Eviga blå himmel

Bild av himmeln med lätta moln
Evig blå Himmel

Arbetet har börjat, det långa sommaruppehållet är över. Vandring ensam till Aktse och runt Skierfe och Bassoajvve. Vandring från Kvikkjokk > Boarek > Njoatsosvágge till Staloluokta och kopter till Kvikkjokk. En vandring till Parkka över Lástak och kopter till Kvikkjokk. Fiske med spö och nät. Tre fjällvistelser, helt olika.

Mellan vandringar har jag varit med mina döttrar i Umeå, en sväng ner till Uppsala och flyg upp till Kallax. Jag har tillbringat en vecka i Narken. Har även hunnit vara till Gitton, bo några dagar i Vaimat men mesta tiden har jag varit i Jokkmokk. De sista dagarna var jag i Girjjiejuhka utanför Arvidsjaur.

Det har varit en sommar då mycket har förändrats, mest jag själv och jag vet inte om jag har något att säga. Min dotter har slutat blogga skriver hon i alla fall. Kanske är jag i samma skede, har jag något att tillföra, något att säga?

Etikettmolnet känns tomt, molnen vandrar, allt förändras utom den eviga blå himlen.

Lämna en kommentar